Donatii

Directiona 2% din impozitul pe venit!

NU TE COSTA NIMIC !!!

Implica-te si tu! Acorda-ne 2 minute completand formularul 230. Orice angajat plateste catre stat un impozit din salariul sau. Din impozitul pe anul trecut, completand formularul 230, din bani deja platiti la stat, 2% se vor intoarce catre Fundatia careia ii completezi formularul anexat.

Descarca formular 2% PDF

Detalii si instructiuni 2% PDF

Dupa ce ai completat formularul alege:

1.se poate depune la Administratia Financiara de care apartii
2.se trimite persoanei care le-a distribuit
3.se poate trimite cu plata la destinatie prin posta, la urmatoarea adresa:  Destinatar: Fundatia pentru Ambulanta, Str. Caliman nr. 51, cod postal 100324, Ploiesti, Prahova

Ambulanta a fost si este alaturi de romani de peste 100 de ani.
Impreuna putem:

– sprijinii mai multe cazuri medicale sociale;

– oferii mai multe burse de studii in domeniul sanatatii;

– realiza mai multe stagii de specializare pentru angajatii din sistemul medical de urgenta;

Vei sti in permanenta cat a contat ajutorul tau !
Intra pe site-ul nostru www.ambulantaromania.ro, pentru a urmari proiectele noastre pe viitor. Nu uita sa treci adresa ta de e-mail in formular si te vom informa cu privire la destinatia banilor redirectionati de tine.

Sumele colectate pot finanta pana la 60 % proiecte de educatie si sprijinirea unor cazuri medicale.

Cheltuieli administrative si participarea la proiecte ce vizeaza educatia, sanatatea, cultura, sprijinirea dezvoltarii comunitatilor, asistenta sociala si alte proiecte specifice ONG,

Acum esti deja VOLUNTAR si ajuti FUNDATIA PENTRU AMBULANTA
Instructiuni de completare:
In partea de sus a formularului, la Sectiunea I – DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, trebuie sa completezi numele si prenumele tau, adresa, codul numeric personal (CNP-foarte important), e-mailul si numarul de telefon.
In partea de jos a formularului, trebuie sa semnezi in casuta “Semnatura contribuabil”
Multumim pentru sprijinul tau.

Iubeste-ti aproapele,descopera un strop de umanitate in sufletul tau. Pas cu pas mergem pe drumul batut al vietii, Zi de zi luptam, sa fim recunoscuti, iubim, suferim si incercam sa fim mai buni,incercam sa oferim dragoste si afectiune celor de langa noi.Mai toti dintre noi dorim sa dam sens vietii asa cum vedem noi viata, cautam mereu ceva aproape de noi.

Ce este dincolo de prezent? Ce este maine? Ce pot face eu azi? Ce puteam sa fac ieri si a trecut?

Acesti oameni minunati salveaza vieti, asa cum stiu ei, cum simt viata. Acolo langa un om suferind regulile dispar si se descopera valori umane. Um medic langa un pacient ofera mult mai mult decat ii este scris, fara sa vrea, el se descopera ca om si da valoare vieti, depaseste o limita pe care multi ne dorim sa o simtim.

Fi alaturi de ei, respecta-i. Incearca sa intelegi sensul verbului A SALVA. Si tu poti oferii mai mult in aceasta viata, poti salva o viata, mereu poti oferi o floare, poti sa aduci un zambet pe chipul unui copil, poti sa ajuti un om care are nevoie.  Si tu ii poti ajuta respectandu-i pe ei si munca lor. Cu toti avem nevoie sa ne descoperim.Poti sa fi mai bun dincolo de ce ai fost invatat de mic. Dincolo de toate esti OM. Iubeste-ti aproapele mai mult ca pe tine insuti si vei vedea viata cu alti ochi,

Fi alaturi de noi.

Momentan donatiile pot fi facute direct in contul fundatiei: RO72BTRLRONCRT0378329401

In curand donatiile se vor face si prin SMS sau Plati Online.